Vismarkt 13 | Utrecht

Over ons

In 2023 namen wij, Rik en Angela, Graaf Floris over. Als nieuwe eigenaren van de mooiste zaak op de Vismarkt, staan wij met veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Waar het allemaal begon...

Wij delen een grote passie voor de horeca. Gasten in de watten leggen met de meest uiteenlopende trends, service en gastvrijheid die ons vak te bieden heeft, dat is waar wij gelukkig van worden.

In 2015 hebben wij elkaar op de werkvloer leren kennen bij Stadskasteel Oudaen. De droom om iets voor onszelf te beginnen is in de loop der jaren langzaam gegroeid. Tijdens onze reis door Nieuw-Zeeland in 2020 zijn we plannen gaan maken voor onze zaak. Met een heerlijk glas wijn uit de wijnstreek Marlborough in onze hand begonnen we met schrijven én tekenen.

Nu zijn we drie jaar verder, en komen al onze plannen samen bij Graaf Floris. Een bijzondere reis, die we nu samen met ons fantastische team mogen voortzetten!

Frisse wind
Klassiekers zoals de appelbol en Irish Coffee (inclusief bereiding aan tafel) blijven bestaan, maar we zorgen ook voor een frisse wind door de zaak. Zo kun je bij ons terecht voor bowls, vegan hotdogs en shawarma, speciaalbieren én bijzondere cocktails.

Een mooie mix van oude bekenden en nieuwe smaken. En het belangrijkste: het nostalgische gevoel van Graaf Floris verdwijnt nooit.

Benieuwd? Reserveer via de button of neem een kijkje op de menukaart!